Новини

Тенденции в цветовете за дома през 2017 година

Снимка: архив Color effect

Новата 2017 година вече има своя нов цвят и това е зеленото. Всеобщо признатият цвят ще бъде господарят през тази година. От жълтозелено да изумруд, оттенъка може да се използва в целия дом, независимо дали ще се използва за цвят на стена или пък ще е акцент като щори или завеси. Несъмнено ще постигнете изключителен ефект на красота, стил но и хармония и спокойствие у дома.
Други цветове, които ще се открояват тази година ще са синият и сивият. Ще можем да ги срещнем по списанията за обзавежданена дома, както по отделно така и в комбинация. И отново приложението им може да бъде както дръзко, така и да се използва като акцент за украса в домашната обстановка.
Ако не сте привърженици на горе споменатите цветове, можете да бъдете спокойни, защото както през изминалата, така и през настоящата година актуални ще бъдат и по неутралните цветове – бяло, бледо розово и бежово. С тях можете да експериментирате, като ги комбинирате с по ярки цветове и по този начин, ще получите стилен, модерен и хармоничен интериор.
И не забравяйте, че какъвто и цвят да изберете за вашите щори, завеси, стени или мебели, ако той Ви кара да се чувствате истински комфортно в своя дом, значи е правилният!